ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР
ГАЕТАНО ДОНИЦЕТИ
10.12.2016
ЛЕБ И СОЛ SYMPHONY
Проштален концерт на „Леб и сол“со хорот и оркестарот на МОБ
21.12.2016
КЛЕОПАТРА
БАЛЕТ НА ВАСИЛИЈ МЕДВЕДЕВ
31.01.2017