Преслушување за надворешни соработници во Оркестарот на НУ Македонска Опера и Балет

Дознајте повеќе

РЕЗУЛТАТИ од аудицијата одржана на 06.03.2017 за членство во детскиот хор “ФАЛСЕТО” при МОБ

 

 

РЕЗУЛТАТИ од аудицијата одржана на 06.03.2017 за членство во детскиот хор “ФАЛСЕТО” при МОБ Дознајте повеќе

АЈДЕ ЗАЕДНО ДА ПЕЕМЕ – ДЕТСКИОТ ХОР ФАЛСЕТО ПРИМА НОВИ ЧЛЕНОВИ!

Поради големиот интерес за членство во детскиот хор ФАЛСЕТО, Македонската опера и балет со задоволство најавува  прием на нови членови. Дознајте повеќе

Преслушување за надворешни соработници за Оркестарот на Македонска Опера и Балет

Македонската опера и балет објавува отворен повик за пријавување на кандидати за учество во преслушување за надворешни соработници за Оркестарот на МОБ. Дознајте повеќе

АУДИЦИЈА За операта „ПАЛЈАЧИ“

Македонската опера и балет објавува отворен повик за пријавување на кандидати заучество во аудиција за операта ,,Палјачи,,. Аудицијата ќе се одржи на 18 ноември  во 11.00 часот. Сите кандидати мора да бидат достапни за аудиција во закажаниот термин. Дознајте повеќе

АУДИЦИЈА За операта „Џани Скики“

Македонската опера и балет објавува отворен повик за пријавување на кандидати заучество во аудиција за операта „Џани Скики“. Аудицијата ќе се одржи на 18 ноември  во 11.00 часот. Сите кандидати мора да бидат достапни за аудиција во закажаниот термин. Дознајте повеќе

АУДИЦИЈА За операта „Кавалерија Рустикана“

Македонската опера и балет објавува отворен повик за пријавување на кандидати заучество во аудиција за операта ,,Паљачи,,. Аудицијата ќе се одржи на 18 ноември  во 11.00 часот. Сите кандидати мора да бидат достапни за аудиција во закажаниот термин. Дознајте повеќе

АУДИЦИЈА ЗА МЈУЗИКЛОТ „ТАЈНО МОЈА“

Пријавете се и бидете дел од големото Балканско талент шоу, кое ќе ги донесе најталентираните кандидати на сцената на Македонската опера и балет. Дознајте повеќе

РЕЗУЛТАТИ од аудицијата за членство во детскиот хор “ФАЛСЕТО”

РЕЗУЛТАТИ од аудицијата одржана на 08.10.2016 во сала Империјал (МОБ) за членство во детскиот хор “ФАЛСЕТО” Дознајте повеќе

АЈДЕ ДА ПЕЕМЕ!!! – АУДИЦИЈА

 

За сите заинтересирани деца на возраст од 9 до 14 години кои сакаат да бидат дел од музичките авантури на ДЕТСКИОТ ХОР „ФАЛСЕТО“ при Македонската опера и балет. Дознајте повеќе