АДРЕСА

МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ
бул. Гоце Делчев бр.4 
1000 Скопје 
Р. Македонија

КОНТАКТ *

Дирекција: +389 (02) 3114908 direkcija@mob.com.mk

Уметничка дирекција-Опера: +389 (02) 3114691 opera@mob.com.mk

Уметничка дирекција-Балет: +389 (02) 3115101 balet@mob.com.mk

Сценска техника: +389 (02) 3222652 scenska@mоb.com.mk

Маркетинг :+389 (02) 3109828 marketing@mob.com.mk

Организирана продажба: +389 (02) 3109828 marketing@mob.com.mk

Билетарница на МОБ: +389(02) 3118451 / +389 78 426 536 biletara@mob.com.mk

Финансии: +389 (02) 3212104

Администрација: +389 (02) 3114511

* Доколку сакате да посетите некоја наша оперска или балетска претстава, да добиете дополнителни информации или распоред на претстави, Ве молиме контактирајте ja  билетарницата на МОБ.

Работно време: Од понеделник до сабота од 10.00 – 20.00 часот и недела  и празници од 10.00 – 20.00 часот, доколку е закажан настан/претстава на истиот ден.

E-mail пораките ќе бидат што е можно побрзо одговорени, Понеделник-Петок. Ве молиме контактирајте ја Билетарницата на МОБ на +389 (02) 3118 – 451 и +389 78 426 536 за прашања во однос на Вашата резервација на билети или обратете се преку e-mail на: biletara@mob.com.mk