Потпишување на меморандум за соработка со Националната опера и балет од Албанија

Continue reading →

46. МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ – ОСВРТ НА ПРВАТА ПОЛОВИНА ОД ФЕСТИВАЛОТ

Continue reading →

Премиерот Заев на Мајските оперски вечери

Continue reading →

СООПШТЕНИЕ ЗА МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ 2018 ГОДИНА

Continue reading →

Интервју со Ќазим Асотиќ, директор на МОБ (превземено од „Вечер“)

Continue reading →

Францускиот амбасадор Кристијан Тимоние во посета на МОБ

Continue reading →

Известување за комеморација – Павлина Апостолова-Богданова

Continue reading →

Блок билети за 46. Мајски оперски вечери со 50% попуст

Continue reading →

Работна посета на в.д Директорот на МОБ, Ќазим Асотиќ во Р. Бугарија

Continue reading →

НОВО ПРИЈАТЕЛСТВО „ЕУРОИМПЕКС И МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ“ И НАЈАВА ЗА МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ.

Continue reading →