СООПШТЕНИЕ ЗА МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ 2018 ГОДИНА

Continue reading →

Францускиот амбасадор Кристијан Тимоние во посета на МОБ

Continue reading →

Известување за комеморација – Павлина Апостолова-Богданова

Continue reading →

Блок билети за 46. Мајски оперски вечери со 50% попуст

Continue reading →

Работна посета на в.д Директорот на МОБ, Ќазим Асотиќ во Р. Бугарија

Continue reading →

НОВО ПРИЈАТЕЛСТВО „ЕУРОИМПЕКС И МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ“ И НАЈАВА ЗА МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ.

Continue reading →

Работна посета на в. д. Директорот Ќазим Асотиќ во Виена

Continue reading →

Одлични критики за Ана во германскиот/австрискиот печат

Continue reading →

Работна посета на в.д. директорот на МОБ, Ќазим Асотиќ, со Градоначалниците на Штип и Карбинци

Continue reading →

IN MEMORIAM – Вера Бранѓолица (1936 – 2018)

Continue reading →