ДЕТСКИ ХОР “ФАЛСЕТО”

РЕЗУЛТАТИ од аудицијата одржана на 05.03.2016 во сала Империјал (МОБ)

1. Анастасија Лукановска

2. Јоана Попоска

3. Матеа Попоска

4. Ива Ангеловска

5. Лара Иванова

6. Ева Упалевска

7. Борјан Тасевски

8. Теодора Блажевска

9. Хелена Мочевиќ

10.  Лука Мочевиќ

11. Анастасија Илиевска

12. Христијан Димитровски

13. Елиза Бајмак-Грозданова

14.Андреа Ѓореска

15. Благоја Јанковски

16.Ева Крстиќ

17.Кристијан Гајдов

18. Маја Блажевска

19. Мила Цветковиќ

20. Теона Топаловска

21. Леона Топаловска

22. Јана Јовиќ

23. Марија Павловска

24. Теодора Пејиќ

25. Јана Диралова

26.Даниел Колевски

27.Олја Алексовска

28.Анѓела Прилепчанска

29.Деана Прилепчанска

30. Амелија Ончева

31. Мина Фрчковска

32.Маријана Андоновска

33.Теона Јаневска

34. Ивана Георгиева

35. Магдалена Јаковска

36. Леонтина Митевска

37. Сара Стојковска

38. Софија Стојковска

39.Андреа Ѓорѓиевска

40. Наталија Шумковска

Првата средба со горенаведените деца ќе биде на 9-ти март (среда) во 18:00 часот во сала Империјал (МОБ).

Задолжително е присуство на родител/старател, бидејќи ќе се одржи родителска средба со цел родителите да бидат информирани за понатамошните обврски и активности на хорот, како и да пополнат пристапници за членство.

Сите останати кои не се наведени во овој список, ќе имаат нова шанса од септември. Заради големиот број на пријавени деца нијанси беа пресудни во одлучувањето, а причините се од различен карактер (возраст, интонативна лабилност, почетна мутација, интензитет и боја на гласи сл.).