Почитувани,

Македонската опера и балет ви соопштува дека аудицијата за операта „Плате“ од композиторот Жан-Филип Рамо, која што беше закажана за 06.09.2016 година, од оправдани причини се одложува. Новиот датум за аудицијата дополнително ќе биде соопштен.

Со почит,

Македонска опера и балет