За сите заинтересирани деца на возраст од 9 до 14 години кои сакаат да бидат дел од музичките авантури на ДЕТСКИОТ ХОР „ФАЛСЕТО“ при Македонската опера и балет.

САБОТА, 8 ОКТОМВРИ 2016

САЛА ИМПЕРИЈАЛ (МОБ), 18:00 часот

Рок за пријавување до: 7 октомври, 2016, 12 часот

falseto logo-01

Родители,

овозможете му на вашето дете да научи правилно да пее,

да другарува и да се смее.

Да ја почувствува сцената и да ја освои публиката,

преку песна и забава да влезе во светот на музиката!

Членството во хорот е бесплатно!

Е-маил за пријавување: falsetto@mob.com.mk

Пријавата треба да содржи: Име и презиме на детето, датум и година на раѓање

и согласност од родител.

За повеќе информации: Теа Богатинова, 070 875 333

ПРИЈАВА