РЕЗУЛТАТИ од аудицијата одржана на 08.10.2016 во сала Империјал (МОБ) за членство во детскиот хор “ФАЛСЕТО”

Примени деца:
1. Јована Филиповска
2. Александра Таневска
3. Ана Ивановска

Горенаведените деца ќе почнат со проби на 17.10.2016 (понеделник) во 18:30 часот во сала Империјал (МОБ).
Задолжително е присуство на родител/старател, бидејќи треба да се пополнат пристапници за членство.
Сите останати кои беа на аудицијата, а не се наведени во овој список, ќе имаат нова шанса следната година. Нијанси беа пресудни при одлуката, а причините се од различен карактер (возраст, интонативна лабилност, интензитет и боја на глас и сл.).

 

Со почит,

Македонска опера и балет