РЕЗУЛТАТИ од аудицијата одржана на 06.03.2017 за членство во детскиот хор “ФАЛСЕТО” при МОБ

Примени деца:


 1. Јована Јанкуловска
 2. Меланија Василева
 3. Марко Симеонов
 4. Миа Стевчевска
 5. Ања Миленкова
 6. Ива Миленкова
 7. Марија Неделкоска
 8. Дарија Ристовска
 9. Нина Здравева
 10. Неда Чурковска
 11. Јана Калиновска

 

Горенаведените деца ќе имаат прва проба на 15.03.2017 (среда) од 18:00 до 19:00 во просториите на МОБ. Задолжително е присуство на родител/старател, бидејќи треба да се пополнат пристапници за членство.

 

Сите останати кои беа на аудицијата, а не се наведени во овој список, ќе имаат нова шанса следната година. Нијанси беа пресудни при одлуката, а причините се од различен карактер (интонативна лабилност, интензитет и боја на глас и сл.).