Почитувани,

 

Македонската опера и балет за вистинските љубители на оперската уметност обезбеди блок – билети за сите 7 настани на овогодинешниот фестивал со 50% пониска цена од регуларната и истите може да ги купите на билетарницата на МОБ. Цените на билетите за овогодинешните Мајски оперски вечери се:

 

 

Репертоар                                                                                              ВИП               ПАРТЕР         ГАЛЕРИЈА

09.05 – БОЕМИ                                                                                      800                 700                 600

12.05 – ТОСКА                                                                                        700                 600                 500

15.05 – БАЛЕТСКИ БИСЕРИ (гала балетски концерт)                 700                 600                 500

19.05 – ТУРАНДОТ                                                                                700                 600                 500

22.05 – ЗМЕЈ ОД БОСНА                                                                     700                 600                 500

23.05 – PUCCINI & ROSSINI (оперски концерт)                            700                 600                 500

31.05 – АИДА                                                                                         700                 600                 500

БЛОК БИЛЕТИ ДО 1 МАЈ (50% попуст)                                            2500               2150               1800

Цените за блок – билетите со попуст од 50% ќе бидат достапни до 01.05.2018 година.

Повеќе информации за билетите на тел. 02 / 3118 451 и 078 426 536

Со почит,

Маркетинг на МОБ

 

#ГоСлавимеПучини

#WeCelebratePuccini