Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events › Оperë

Events List Navigation

Maj

TRAVIJATA – Gjuzepe Verdi (Premiere)

Maj 9, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
traviata1
Maj

TRAVIJATA – Gjuzepe Verdi (11.05.2017)

Maj 11, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
traviata1
Maj

BERBERI I SEVILJES – Gjoakino Rosini (13.05.2017)

Maj 13, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
sevilski_web
Maj

JOV Opera – Rekuiem (14.05.2017)

Maj 14, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
jov
Maj

FSHEHTËSIA IME – Mjuyikëll për nder të Toshe Proeski (16.05.2017)

Maj 16, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno moja
Maj

FSHEHTËSIA IME – Mjuyikëll për nder të Toshe Proeski (17.05.2017)

Maj 17, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno moja
Maj
MKD200

TREGIM PRANVEROR (Premierë) – SHFAQJE PËR FËMIJË (20.05.2017)

Maj 20, 2017 @ 12:00 pm - 1:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
falseto
Maj

AIDA – Gjuzepe Verdi (31.05.2017)

Maj 31, 2017 @ 8:00 pm - 11:55 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
aida-majski
Mar
MKD300

RIGOLETO – XHUZEPE VERDI (15.3.2019)

Mars 15 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
rigoletto
Mar
MKD200

MIDIS ËNDËRRAVE DHE FLUTURIMEVE – GORAN NAÇEVSKI

Mars 27 @ 8:00 pm - 8:55 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
sonista-i-letovi
+ Export Listed Events