Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events › Оperë

Events List Navigation

Maj
MKD500

RIGOLETO – Giuseppe Verdi

Maj 17, 2016 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
rigoletto
Maj
MKD200

PREMIERË KËSULËKUQJA – Cezar Kjui (opera për fëmijë)

Maj 22, 2016 @ 11:00 am - 12:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
detski majski
Maj
MKD400

TREGIMET E HOFMANIT – Zhak Ofenbah

Maj 24, 2016 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
hofmanovi prikazni
Maj
MKD600

TURANDOT – Giacomo Puccini

Maj 26, 2016 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
TEST TURANDOT
Maj
MKD400

AIDA – Giuseppe Verdi

Maj 31, 2016 @ 8:00 am - 11:55 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
Aida_31-05-14-e1460105764320
Mar
MKD1200

FSHEHTËSIA IME (PREMIERË) – MJUZIKELL PËR NDERË TË TOSHE PROESKI-IT

Mars 24, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno_web1
Mar
MKD1200

FSHEHTËSIA IME – MJUZIKELL PËR NDERË TË TOSHE PROESKI-IT (26.03.2017)

Mars 26, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno_web1
Mar
MKD1200

FSHEHTËSIA IME – MJUZIKELL PËR NDERË TË TOSHE PROESKI-IT (28.03.2017)

Mars 28, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno_web1
Pri

TURANDOT – GJAKOMO PUÇINI (12.04.2017)

Prill 12, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
TEST TURANDOT
Pri
SOLD OUT

FSHEHTËSIA IME – MJUZIKELL PËR NDERË TË TOSHE PROESKI-IT (19.04.2017)

Prill 19, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno moja_slide2
+ Export Listed Events