Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events › Balet

Events List Navigation

Kor

DHOMA E KUQE (Balet modern-Vizitë në Tiranë , Shqipëri)

Korrik 2, 2016 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Array
+ Google Map
881x425

Dhoma e kuqe paraqet një “bojë” krejtësisht të ndryshme nga krijimtaria ime, me një energji krejt të re dhe koncept kreativ. Në të e përdori trupin si instrument për shprehjen e shumë gjendjeve të ndryshme emocionale, që janë të përfshira në një tërësi muzikore të luajtura nga vetëm katër instrumente frymore. Muzika e Shubertit e shprehur përmes lëvizjeve të mia përshkruan një pamje të kërkimit të përjetshëm për të vetmen, të paarritshmen, të përsosurën; diçka që gjithmonë e kërkojmë në…

Find out more »
Mar

KLEOPATRA – BALET I VASILIJ MEDVEDEV (07.03.2017)

Mars 7, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
Web-banner-2-876x390-ENG
Mar
MKD800

KLEOPATRA – BALET I VASILIJ MEDVEDEV (09.03.2017)

Mars 9, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
Web-banner-2-876x390-ENG
Pri
MKD300

Don Kishoti – Ludwig Minkus

Prill 27, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
don-kihot

Dirigjent: Bisera Cadlovska Koreografi: Victor Yaremenko (Ukraine) Ass. Koreografi: Tanja Vujisich Todorovska Set projektuesi: Andrei Zlobin (Ukraine) Kostum: Ghana Ipatieva (Ukraine) Koncert Master: Jane Bakevskit Kitronit: Mimi Pop Aleksova – Atanasovska Basil: Vasili Chichijashvili  

Find out more »
Maj

NË RRUGË – J. S. Bah – Shfaqje Baleti e Igor Kirov (10.05.2017)

Maj 10, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
na pat

Teatri Kombëtar i Kroacise – Split (Kroaci)  

Find out more »
Maj

LIQENI I MJELLMAVE – Pjotër Iliq Çajkovski (20.05.2017)

Maj 20, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
lebedovo
Maj

CLEOPATRA – e Ballet Vasilij Medvedev (26.05.2017)

Maj 26, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
cleoptara -majski1
Qer
MKD300

DHOMA E KUQE-Shfaqje Baleti e Igor Kirov (14.06.2017)

Qershor 14, 2017 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
red room

Muzika: Franz Schubert Koreograf: Igor Kirov Kostumograf: Aleksandar Noshpal Skenograf: Marija Veterova Repetitorë: prof.m-r Tanja Vujisiq-Todorovska, Sasha Evtimova, Olga Pango   ‘Dhoma e kuqe’ është balet kontemporan me koreografi të Igor Kirov, i punuar në bazë të kuartetit nr.14 të kompozitorit F.Schubert, me libreto të Sasho Dimoski, kostumografi të Aleksandar Noshpal, skenografi të Marija Veterova dhe në produksion të Operas dhe Baletit të Maqedonisë. Si bazë e fabulës së shfaqes është kërkimi i Vdekjes për dashuri, paraqitja e saj në…

Find out more »
Kor

LA, LA, LA – Baleti PREMIERË

Korrik 1, 2017 @ 9:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
lalala
Sht
MKD600

CLEOPATRA – e Ballet Vasilij Medvedev (27.09.2017)

Shtator 27, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
cleoptara -majski1
+ Export Listed Events