Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events › Balet

Events List Navigation

Pri
MKD150

DOKTOR OFBOLI – BALET PËR FËMIJË

Prill 2, 2016 @ 12:00 pm - 1:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
224_d-r ofboli_26-01-14

  Koreograf: Mihail Krapivin Muzika: Igor Morozov ( Nga tregimi i K.Çukovski) Skenograf: Zhivojin Trajanoviq Kostumograf: Marija Pupuçevska   Performojnë solistët dhe trupa e baletit të OBM   Doktor Ofboli sinopsis:    Akti i parë. ***Në breg të detit, e gjitha në gjelbërim, qëndron shtëpia e Ofboli – mjeku që shëron kafshët dhe zogjtë. Me të jeton motra e tij e ligë Barbara, ndërsa fqinjët e tij janë vajza Tanja dhe djaloshi Vanja. Përpara shtëpisë së Ofbolit, gjithmonë ka gjallëri…

Find out more »
Pri
MKD300

ESMERALDA – CESARE PUGNI

Prill 7, 2016 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
есмералда

Koreograf: Mihail Krapivin (Rusija) Dirigjent: Bisera Çadlovska Skenograf: Zhivojin Trajanoviq Kostumograf: Ljupka Ristovska Repetitorë: prof. m-r Tanja Vujisiq Todorovska, Biljana Pasharikovska, Stanislav Feço, Lora Tarçugovska   Performojnë: Esmeralda: Aleksandra Mijalkova Feb: Vasil Çiçijashvili (Gruzi) Fler de Lis: Natasha Josifovska Kuasimodo: Jan Kisilev Klod Frolo: Dragan Koçoski Gudula: Marija Josifovska Ristovska Cigane: Sasha Evtimova   Performojnë solistët dhe trupa e baletit të OBM

Find out more »
Pri
MKD400

LIQENI I MJELLMAVE – P.I TCHAIKOVSKY

Prill 16, 2016 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
389_Lebedovo Ezero_05-03-2014

Dirigjent: Bisera Çadlovska Koreograf: Viktor Jaremenko (Ukrainë) Skenograf: Andrej Zlobin (Ukrainë) Kostumograf: Gana Ipatieva (Ukrainë) Koncertmjeshtër: Kliment Todoroski Repetitorë: prof.m-r Tanja Vujisiq-Todorovska, Stanislav Feço (Çeki), Olga Pango, Loga Tarçugovska, Goran Bozhinov   Performojnë: Odeta, Odilija: Marija Kiçevska-Shokarovska Princi Zigfrid: Boban Kovaçevski Rotbart: Dojçin Doçev (Bullgari) Pa de trua: Sasha Evtimova, Biljana Basmaxhieva, Igor Velanoski   Performojnë trupa e baletit dhe orkestri i OBM

Find out more »
Pri

DHOMA E KUQE (BALET KONTEMPORAN) – PREMIERË

Prill 27, 2016 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
02

Muzika: Franz Schubert Koreograf: Igor Kirov Kostumograf: Aleksandar Noshpal Skenograf: Marija Veterova Repetitorë: prof.m-r Tanja Vujisiq-Todorovska, Sasha Evtimova, Olga Pango   ‘Dhoma e kuqe’ është balet kontemporan me koreografi të Igor Kirov, i punuar në bazë të kuartetit nr.14 të kompozitorit F.Schubert, me libreto të Sasho Dimoski, kostumografi të Aleksandar Noshpal, skenografi të Marija Veterova dhe në produksion të Operas dhe Baletit të Maqedonisë. Si bazë e fabulës së shfaqes është kërkimi i Vdekjes për dashuri, paraqitja e saj në…

Find out more »
Maj
MKD600

LIQENI I MJELLMAVE – Pjotr Iliç Çajkovski

Maj 13, 2016 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
swan_lake1-1
Maj
MKD150

DOKTOR OFBOLI – Igor Morozov (balet për fëmijë)

Maj 15, 2016 @ 12:00 pm - 1:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
224_d-r-ofboli_26-01-14
Maj
MKD400

BUKUROSHET E FJETURA (balet kontemporan)

Maj 20, 2016 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
zaspanite
Maj
MKD150

PITËR PANI (balet për fëmijë)

Maj 29, 2016 @ 12:00 pm - 1:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
PETAR-PAN-BLANK
+ Export Listed Events