Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events › Koncert

Events List Navigation

Pri
MKD400

STAND UP OPERA ME ANDREJ

Prill 1, 2016 @ 8:00 pm - 9:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
andrej_eng

Opera dhe Baleti i Maqedonisë pregatitë një mbrëmje të jashtëzakonshme! Jo të zakonshme, komike, parodi! Dirigjent-komik! Solistë-groteskë! Gala koncert-parodi! Kur dhe perdeja teatrale thotë aprili-li-li, atëherë kemi një Stand Up Opera! ‘Stand Up Opera me Andrej’. Gëzim, shaka dhe të qeshura përmes muzikës! Arie komike, uvertyra, duete dhe pjesë korale. Solistë, orkestri dhe kori i OBM. Dirigjent: Andrej Naunov Regjisor: Cvetan Stojanovski

Find out more »
Maj
MKD600

VIVA VOKS (koncert)

Maj 14, 2016 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
IMG_0653 compr
Maj

KONCERT I CHOIR e fëmijëve ” OTRADA ” – ( RUSSIA )

Maj 27, 2016 @ 6:00 pm - 7:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
otrada
+ Export Listed Events