Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events

Events List Navigation

Maj

LIQENI I MJELLMAVE – Pjotër Iliq Çajkovski (20.05.2017)

Maj 20, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
lebedovo
Maj
MKD200

IGOR DURLLOVSKI – recital (23.05.2017)

Maj 23, 2017 @ 8:00 pm - 9:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
durlovski-recital
Maj

CLEOPATRA – e Ballet Vasilij Medvedev (26.05.2017)

Maj 26, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
cleoptara -majski1
Maj
MKD200

DINO IMERI – KONCERT HUMANITAR

Maj 27, 2017 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
dino imeri
Maj

AIDA – Gjuzepe Verdi (31.05.2017)

Maj 31, 2017 @ 8:00 pm - 11:55 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
aida-majski
Qer

Koncerti i Gala “Kosta Trpkov” – këngëtarë të rinj opera (12.06.2017)

Qershor 12, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
01
Qer
MKD300

DHOMA E KUQE-Shfaqje Baleti e Igor Kirov (14.06.2017)

Qershor 14, 2017 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
red room

Muzika: Franz Schubert Koreograf: Igor Kirov Kostumograf: Aleksandar Noshpal Skenograf: Marija Veterova Repetitorë: prof.m-r Tanja Vujisiq-Todorovska, Sasha Evtimova, Olga Pango   ‘Dhoma e kuqe’ është balet kontemporan me koreografi të Igor Kirov, i punuar në bazë të kuartetit nr.14 të kompozitorit F.Schubert, me libreto të Sasho Dimoski, kostumografi të Aleksandar Noshpal, skenografi të Marija Veterova dhe në produksion të Operas dhe Baletit të Maqedonisë. Si bazë e fabulës së shfaqes është kërkimi i Vdekjes për dashuri, paraqitja e saj në…

Find out more »
Qer

W.A Mozart – Rekuiem

Qershor 24, 2017 @ 9:00 pm - 10:10 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
mozart requiem
Kor

LA, LA, LA – Baleti PREMIERË

Korrik 1, 2017 @ 9:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
lalala
Sht
MKD600

CLEOPATRA – e Ballet Vasilij Medvedev (27.09.2017)

Shtator 27, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
cleoptara -majski1
+ Export Listed Events