Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events

Events List Navigation

Pri
MKD300

Don Kishoti – Ludwig Minkus

Prill 27, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
don-kihot

Dirigjent: Bisera Cadlovska Koreografi: Victor Yaremenko (Ukraine) Ass. Koreografi: Tanja Vujisich Todorovska Set projektuesi: Andrei Zlobin (Ukraine) Kostum: Ghana Ipatieva (Ukraine) Koncert Master: Jane Bakevskit Kitronit: Mimi Pop Aleksova – Atanasovska Basil: Vasili Chichijashvili  

Find out more »
Maj

TRAVIJATA – Gjuzepe Verdi (Premiere)

Maj 9, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
traviata1
Maj

NË RRUGË – J. S. Bah – Shfaqje Baleti e Igor Kirov (10.05.2017)

Maj 10, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
na pat

Teatri Kombëtar i Kroacise – Split (Kroaci)  

Find out more »
Maj

TRAVIJATA – Gjuzepe Verdi (11.05.2017)

Maj 11, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
traviata1
Maj

BERBERI I SEVILJES – Gjoakino Rosini (13.05.2017)

Maj 13, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
sevilski_web
Maj

JOV Opera – Rekuiem (14.05.2017)

Maj 14, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
jov
Maj

FSHEHTËSIA IME – Mjuyikëll për nder të Toshe Proeski (16.05.2017)

Maj 16, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno moja
Maj

FSHEHTËSIA IME – Mjuyikëll për nder të Toshe Proeski (17.05.2017)

Maj 17, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno moja
Maj

VESNA GJINOVSKA ILKOVA – recital (18.05.2017)

Maj 18, 2017 @ 8:00 pm - 9:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
vesna ginovska
Maj
MKD200

TREGIM PRANVEROR (Premierë) – SHFAQJE PËR FËMIJË (20.05.2017)

Maj 20, 2017 @ 12:00 pm - 1:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
falseto
+ Export Listed Events