Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events

Events List Navigation

Maj
MKD400

TREGIMET E HOFMANIT – Zhak Ofenbah

Maj 24, 2016 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
hofmanovi prikazni
Maj
MKD600

TURANDOT – Giacomo Puccini

Maj 26, 2016 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
TEST TURANDOT
Maj

KONCERT I CHOIR e fëmijëve ” OTRADA ” – ( RUSSIA )

Maj 27, 2016 @ 6:00 pm - 7:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
otrada
Maj
MKD150

GALA KONCERT I KORIT PËR FËMIJË ‘FALSETO’ NËN OPERËN DHE BALETIN E MAQEDONISË

Maj 28, 2016 @ 12:00 pm - 1:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
falseto logo-01
Maj
MKD600

GALA KONCERT – KONTRATENORË

Maj 28, 2016 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
1
Maj
MKD150

PITËR PANI (balet për fëmijë)

Maj 29, 2016 @ 12:00 pm - 1:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
PETAR-PAN-BLANK
Maj
MKD400

AIDA – Giuseppe Verdi

Maj 31, 2016 @ 8:00 am - 11:55 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
Aida_31-05-14-e1460105764320
Kor

DHOMA E KUQE (Balet modern-Vizitë në Tiranë , Shqipëri)

Korrik 2, 2016 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Array
+ Google Map
881x425

Dhoma e kuqe paraqet një “bojë” krejtësisht të ndryshme nga krijimtaria ime, me një energji krejt të re dhe koncept kreativ. Në të e përdori trupin si instrument për shprehjen e shumë gjendjeve të ndryshme emocionale, që janë të përfshira në një tërësi muzikore të luajtura nga vetëm katër instrumente frymore. Muzika e Shubertit e shprehur përmes lëvizjeve të mia përshkruan një pamje të kërkimit të përjetshëm për të vetmen, të paarritshmen, të përsosurën; diçka që gjithmonë e kërkojmë në…

Find out more »
Mar

KLEOPATRA – BALET I VASILIJ MEDVEDEV (07.03.2017)

Mars 7, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
Web-banner-2-876x390-ENG
Mar
MKD800

KLEOPATRA – BALET I VASILIJ MEDVEDEV (09.03.2017)

Mars 9, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
Web-banner-2-876x390-ENG
+ Export Listed Events