Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events

Events List Navigation

Pri
MKD400

LIQENI I MJELLMAVE – P.I TCHAIKOVSKY

Prill 16, 2016 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
389_Lebedovo Ezero_05-03-2014

Dirigjent: Bisera Çadlovska Koreograf: Viktor Jaremenko (Ukrainë) Skenograf: Andrej Zlobin (Ukrainë) Kostumograf: Gana Ipatieva (Ukrainë) Koncertmjeshtër: Kliment Todoroski Repetitorë: prof.m-r Tanja Vujisiq-Todorovska, Stanislav Feço (Çeki), Olga Pango, Loga Tarçugovska, Goran Bozhinov   Performojnë: Odeta, Odilija: Marija Kiçevska-Shokarovska Princi Zigfrid: Boban Kovaçevski Rotbart: Dojçin Doçev (Bullgari) Pa de trua: Sasha Evtimova, Biljana Basmaxhieva, Igor Velanoski   Performojnë trupa e baletit dhe orkestri i OBM

Find out more »
Pri

DHOMA E KUQE (BALET KONTEMPORAN) – PREMIERË

Prill 27, 2016 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
02

Muzika: Franz Schubert Koreograf: Igor Kirov Kostumograf: Aleksandar Noshpal Skenograf: Marija Veterova Repetitorë: prof.m-r Tanja Vujisiq-Todorovska, Sasha Evtimova, Olga Pango   ‘Dhoma e kuqe’ është balet kontemporan me koreografi të Igor Kirov, i punuar në bazë të kuartetit nr.14 të kompozitorit F.Schubert, me libreto të Sasho Dimoski, kostumografi të Aleksandar Noshpal, skenografi të Marija Veterova dhe në produksion të Operas dhe Baletit të Maqedonisë. Si bazë e fabulës së shfaqes është kërkimi i Vdekjes për dashuri, paraqitja e saj në…

Find out more »
Maj
MKD800

HAPJA SOLEMNE PREMIERË EUGJEN ONJEGINI – Pjotr Iliç Çajkovski

Maj 9, 2016 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
мајски-отворање
Maj
MKD600

EUGJEN ONJEGINI – Pjotr Iliç Çajkovski

Maj 11, 2016 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
evgeni1j
Maj
MKD600

LIQENI I MJELLMAVE – Pjotr Iliç Çajkovski

Maj 13, 2016 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
swan_lake1-1
Maj
MKD600

VIVA VOKS (koncert)

Maj 14, 2016 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
IMG_0653 compr
Maj
MKD150

DOKTOR OFBOLI – Igor Morozov (balet për fëmijë)

Maj 15, 2016 @ 12:00 pm - 1:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
224_d-r-ofboli_26-01-14
Maj
MKD500

RIGOLETO – Giuseppe Verdi

Maj 17, 2016 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
rigoletto
Maj
MKD400

BUKUROSHET E FJETURA (balet kontemporan)

Maj 20, 2016 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
zaspanite
Maj
MKD200

PREMIERË KËSULËKUQJA – Cezar Kjui (opera për fëmijë)

Maj 22, 2016 @ 11:00 am - 12:00 pm
Opera dhe Baleti i Maqedonisë,
Bulevar Goce Dellçev 4
Shkup, 1000 Macedonia
+ Google Map
detski majski
+ Export Listed Events