Огласи за јавни набавки 2018 година

logo-mob-mk-belo

 

01. Оглас бр. 1/2018 за набавка на гориво

02. Oглас бр. 2/2018 за набавка на текстилни материјали

03. Oглас бр. 3/2018 набавка на дрвена граѓа

04. Oглас бр. 4/2018 за набавка на сликарски и молерофарбарски материјали

05. Oглас бр. 5/2018 за набавка на експандиран полистирен (стиропор)

06. Oглас бр. 6/2018 за набавка на дрвена граѓа

07. Оглас бр. 7 за набавка на експандиран полистирен (стиропор)

09. Oглас бр. 9/2018 набавка на услуги – транспорт на професионална опрема

10. Oглас бр. 10/2018 набавка на стоки – дрвена граѓа

11. Оглас бр.11/2018 оглас за барање за прибирање понуди

12. Оглас бр. 12/2018 набавка на стоки – потрошен материјал за музички инструменти за 2018 година

13. Оглас бр. 13/2018 набавка на услуги – хотелско сместување

14. Оглас бр. 14/2018 набавка на услуги – резервација и набавка на авиобилети

15. Оглас бр. 15/2018 набавка на печатарски услуги

16. Оглас бр. 16/2018 набавка на услуги – техничка поддршка на сценски настапи

17. Оглас бр. 17/2018 набавка на услуги – автобуски превоз

18. Оглас бр. 18/2018 набавка на стоки – канцелариски материјали

19. Оглас бр. 19/2018 набавка на стоки – средства за чистење

АНДРЕЈ НАУНОВ

andrej

 

Дипломира на Факултетот за музичка уметност, отсекот пијано,  во класата Симон Трпчески, како негов прв студент и во чија клас ги завршува и постдипломски студии.

Добитник е на државни награди по камерна музика и пијано, а како концертен уметник, остварува рецитали низ Македонја. Како солист настапува со оркестарот на Македонската филхармонија и со оркестарт на Македонската опера и балет, како и на концертната турнејата на Симон Трпчески низ Македонија. Свој придонес дава на многу хуманитарни манифестции, концерти, претстави.

Покрај пијанистичката кариера, паралелно се реализира и како пејач со вокалните ансамбли „Вокали“ и „Хераклеа“ со кој настапува на Охридско лето, Скопско лето, ДММ, Дубровнички летни игри, Вино фестивал – Нови Сад.

Како пијано соработник настапува со солистите-првенци на МОБ, како и со истакнати ансамбли и солисти од Македонија и странство.

Својата музикалност ја реализира и на полето на диригирањето, каде што како диригент на хорот при црквата „Пресвета Богородица“ во Скопје, реализираат одлични концерти во Виена, Венеција, Рим и Бари.

Во мај 2013 е поканет за член на жирито за пијанисти, на Меѓународниот фестивал за славјанска музика во Москва каде остварува неколку настапи, вклучувајќи го и отворањето на самиот фестивал.

Наунов е вработен како корепетитор при Македонската опера и балет и како надворешен соработник при Факултетот за музичка уметност во Скопје.