АУДИЦИЈА за манифестацијата „Мајски Оперски Вечери 2016 година“

Македонската опера и балет објавува отворен повик за пријавување на кандидати за учество во аудиција за манифестацијата Мајски оперски вечери 2016 година.
Continue reading →