Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.
Зина Креља – Промоција на монографија мај 20, 2018 @ 8:00 pm - 9:30 pm
Web Event OFF 1

Зина Креља – Промоција на монографија
20.5.2018 / 20.00 / Македонска опера и балет

Детали за настанот

Дата:
мај 20, 2018
Час:
8:00 pm - 9:30 pm

Место

Македонска опера и балет
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Телефон:
+389(02) 3118 – 451