Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.
ПОЧЕТОЦИ – Изложба на фотографии мај 15, 2018 @ 7:00 pm - 11:00 pm
baletski koncert

“Почетоци”- изложбата е посветена на првите генерации балетски уметници од кои понатаму ќе се изнедри иднината на македонскиот балет каков што денес го познаваме и доживуваме. “Почетоци” всушност претставува мал вовед во големиот јубилеј кој македонскиот балет заедно со својата публика ќе има чест и задоволство да го прослави во претстојната сезона 2018/2019, а тоа е 70 години од основањето на истиот.

Детали за настанот

Дата:
мај 15, 2018
Час:
7:00 pm - 11:00 pm

Место

Македонска опера и балет
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Телефон:
+389(02) 3118 – 451