Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани › балет

Настани Листа Навигатија

јан
SOLD OUT

„Оревокршачка“ – Петар Илич Чајковски (30.01.2018)

јануари 30 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
orevkrsacka
јан
400MKD

„Оревокршачка“ – Петар Илич Чајковски (31.01.2018)

јануари 31 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
orevkrsacka
фев
400МКД

„Оревокршачка“ – Петар Илич Чајковски (02.02.2018)

февруари 2 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
orevkrsacka
фев
SOLD OUT

„ЛА, ЛА, ЛА…!“ – Балетска претстава (09.02.2018)

февруари 9 @ 8:00 pm - 9:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
lalala
фев
SOLD OUT

„ШЕХЕРЕЗАДА“ – Николај Римски Корсаков (10.02.2018)

февруари 10 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
%d1%88%d0%b5%d1%85%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d0%b1
фев
300MKD

„Самсон и Далила“ – балет (17.02.2018)

февруари 17 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
samson i dalila
фев
400MKD

ЖИЗЕЛ – Aдолф Адам (28.02.2018)

февруари 28 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
zizel slajd
мар
300MKD

„Дамата со камелии“ – Џузепе Верди (09.03.2018)

март 9 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
damata-kamelii
мар
150МКД

ЛА, ЛА, ЛА…! Балетска претстава (14.03.2018)

март 14 @ 8:00 pm - 9:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
lalala
мар
300MKD

„Жизел“ – Адолф Адам (21.03.2018)

март 21 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
zizel slajd
+ Export Вчитани Настани