Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани › балет

Настани Листа Навигатија

фев
300MKD

„Самсон и Далила“ – балет (17.02.2018)

февруари 17 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
samson i dalila
фев
400MKD

ЖИЗЕЛ – Aдолф Адам (28.02.2018)

февруари 28 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
zizel slajd
мар
300MKD

„Дамата со камелии“ – Џузепе Верди (09.03.2018)

март 9 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
damata-kamelii
мар
150МКД

ЛА, ЛА, ЛА…! Балетска претстава (14.03.2018)

март 14 @ 8:00 pm - 9:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
lalala
мар
300MKD

„Жизел“ – Адолф Адам (21.03.2018)

март 21 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
zizel slajd
апр
150MKD

Одбележување на светскиот ден на танцот (29.04.2018, мала сцена на МОБ)

април 29 @ 6:00 pm - 8:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
tanc 29 04
мај
500МКД

„БАЛЕТСКИ БИСЕРИ“ – ГАЛА БАЛЕТСКИ КОНЦЕРТ (15.05.2018)

мај 15 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Baletski MOV
јун
400МКД

„Либертанго“ – балетска премиера (14.06.2018)

јуни 14 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
libertango_web
јун
300MKD

„Либертанго“ (16.06.2018)

јуни 16 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
libertango_web
јул

„Либертанго“ – во рамките на фестивалот „Скопско лето“ (06.07.2018)

јули 6 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
libertango_web
+ Export Вчитани Настани