Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани › балет

Настани Листа Навигатија

дек
300MKD

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО – П. И. Чајковски (02.12.2017)

декември 2, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
swan_lake1
дек
300MKD

Балетски триптих (14.12.2017)

декември 14, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
web baner букви
дек
600MKD

КЛЕОПАТРА – Балет на Василиј Медведев (27.12.2017)

декември 27, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
cleoptara -majski1
јан
300MKD

„Самсон и Далила“ – балет

јануари 17 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
samson i dalila
јан
200MKД

„Снежана и 7-те џуџиња“ – Балет за деца

јануари 21 @ 12:00 pm - 2:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
snezana1
јан
SOLD OUT

„Оревокршачка“ – Петар Илич Чајковски (30.01.2018)

јануари 30 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
orevkrsacka
јан
400MKD

„Оревокршачка“ – Петар Илич Чајковски (31.01.2018)

јануари 31 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
orevkrsacka
фев
400МКД

„Оревокршачка“ – Петар Илич Чајковски (02.02.2018)

февруари 2 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
orevkrsacka
фев
SOLD OUT

„ЛА, ЛА, ЛА…!“ – Балетска претстава (09.02.2018)

февруари 9 @ 8:00 pm - 9:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
lalala
фев
SOLD OUT

„ШЕХЕРЕЗАДА“ – Николај Римски Корсаков (10.02.2018)

февруари 10 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
%d1%88%d0%b5%d1%85%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d0%b1
+ Export Вчитани Настани