Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани › балет

Настани Листа Навигатија

ное
SOLD OUT

КЛЕОПАТРА – балет – СВЕТСКА ПРЕМИЕРА (23.11.2016)

ноември 23, 2016 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
slide-kleopatra

Јубилеј – 25 години уметничка дејност – Александра Мијалкова – ПРИМАБАЛЕРИНА

Дознајте повеќе »
ное
SOLD OUT

КЛЕОПАТРА – балет – СВЕТСКА ПРЕМИЕРА (25.11.2016)

ноември 25, 2016 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
slide-kleopatra

Јубилеј – 25 години уметничка дејност – Александра Мијалкова – ПРИМАБАЛЕРИНА

Дознајте повеќе »
дек

14 ЧАСА (Балет) – Гостување во Холандија

декември 10, 2016 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Array
+ Google Map
14-h

Во сабота, 10.12.2016 г. во Ротердам (Холандија) ансамблот на балетот на МОБ ќе ја изведе една од најгледаните балетски продукции во МОБ, „14 ЧАСА“.

Дознајте повеќе »
дек
800MKD

КЛЕОПАТРА – балет на Василиј Медведев (14.12.2016)

декември 14, 2016 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
web-banner-2-876x390-eng
дек

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО НА МРАЗ – Државен балет на Санкт Петербург

декември 16, 2016 @ 9:00 pm - 10:55 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
lebedovo_mraz

За прв пат во Македонија доаѓа Државниот балет на мраз на Санкт Петербург, основан во 1967 година од истакнатиот кореограф Константин Бојарски и музичкиот директор Лео Корхин.

Дознајте повеќе »
дек

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО НА МРАЗ – Државен балет на Санкт Петербург (17.12.2016)

декември 17, 2016 @ 10:00 pm - 11:55 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
lebedovo_mraz

За прв пат во Македонија доаѓа Државниот балет на мраз на Санкт Петербург, основан во 1967 година од истакнатиот кореограф Константин Бојарски и музичкиот директор Лео Корхин.

Дознајте повеќе »
дек
200MKD

Снежана и седумте џуџиња (балетска претстава за деца) 24-12-2016

декември 24, 2016 @ 12:00 pm - 1:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
snezana1

Балет за деца од Богдан Павловски

Дознајте повеќе »
дек
200MKД

Снежана и седумте џуџиња (балетска претстава за деца) 25-12-2016

декември 25, 2016 @ 12:00 pm - 1:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
snezana1

Балет за деца од Богдан Павловски

Дознајте повеќе »
јан
200MKД

Снежана и седумте џуџиња (балетска претстава за деца) 14-01-2017

јануари 14, 2017 @ 12:00 pm - 1:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
snezana1

Балет за деца од Богдан Павловски

Дознајте повеќе »
јан
200МКД

Снежана и седумте џуџиња (балетска претстава за деца) 15-01-2017

јануари 15, 2017 @ 12:00 pm - 1:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
snezana1

Балет за деца од Богдан Павловски

Дознајте повеќе »
+ Export Вчитани Настани