Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Следни Настани › концерт

Настани Листа Навигатија

сеп
400MKD

„Кармина Бурана“ – Карл Орф (28.09.2018) – Отворање на сезоната 2018/2019

септември 28 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
carmina_burana
+ Export Вчитани Настани