Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани › концерт

Настани Листа Навигатија

мар

„JOHN WILLIAMS-SYMPHONY“ (20.03.2018)

март 20, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
williams sypmhony
апр
300MKD

“SOLE E AMORE” – Благој Нацоски (рецитал) 13.04.2018

април 13, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
blagoj-web-final
мај
500МКД

“Puccini & Rossini“ – Гала оперски концерт (23.05.2018)

мај 23, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Opera MOV
јун

СКОПСКО ЛЕТО – „ОКЕАНИ“ – ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЌ СО ОРКЕСТАРОТ НА МОБ

јуни 23, 2018 @ 9:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
jelena
јул

Гостување во Сараево -Фестивал на културата „ Башчаршиски ноќи“

јули 1, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Unnamed Venue,
Сараево, Bosnia And Herzegowina
+ Google Map
Untitled-1
сеп
SOLD OUT

„Кармина Бурана“ – Карл Орф (28.09.2018) – Отворање на сезоната 2018/2019

септември 28, 2018 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
carmina_burana
дек

Гала оперски концерт -Гостување во Гевгелија

декември 12, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Array
+ Google Map
01
јан
800МКД

“DISCO FEVER” – Традиционален концерт по повод празникот Василица (12.01.2019)

јануари 12 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
web slide
јан
800МКД

“DISCO FEVER” – Традиционален концерт по повод празникот Василица (13.01.2019)

јануари 13 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
web slide
јун

Концерт на млади оперски надежи „Коста Трпков“ (18.06.2019)

јуни 18 @ 8:00 pm - 9:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
01
+ Export Вчитани Настани