Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Следни Настани › опера

Настани Листа Навигатија

окт
300MKD

ТОСКА – Џакомо Пучини (06.10.2017)

октомври 6 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TOSCA-web
окт
300MKD

Кавалерија рустикана – Пјетро Маскaњи (ПРЕМИЕРА -31.10.2017)

октомври 31 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
kavaleria1

МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ „70 години Македонска опера“

Дознајте повеќе »
ное
300MKD

КАВАЛЕРИЈА РУСТИКАНА – ПЈЕТРО МАСКAЊИ (03.11.2017)

ноември 3 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
kavaleria1

МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ „70 години Македонска опера“

Дознајте повеќе »
ное
300MKD

ТРАВИЈАТА – Џузепе Верди

ноември 23 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
traviata-slide
дек
300MKD

НАБУКО – Џузепе Верди (07.12.2017)

декември 7 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
набуко
дек
300МКД

ТУРАНДОТ – Џакомо Пучини (22.12.2017)

декември 22 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TEST TURANDOT
+ Export Вчитани Настани