Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани › опера

Настани Листа Навигатија

фев
300МКД

ХОФМАНОВИ ПРИКАЗНИ – Жак Офенбах (16.2.2019)

февруари 16 @ 8:00 am - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
hofmanovi-1752x780
мар
300МКД

ТУРАНДОТ – Џакомо Пучини (1.3.2019)

март 1 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TEST TURANDOT
мар
300МКД

„РИГОЛЕТО“ – Џузепе Верди (15.3.2019)

март 15 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
rigoletto
мар
200МКД

„Помеѓу соништа и летови“ – Горан Начевски (27.03.2019, мала сцена на МОБ)

март 27 @ 8:00 pm - 8:55 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
sonista-letovi
апр
400МКД

Кармина Бурана – Карл Орф (2.4.2019)

април 2 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
carmina_burana
мај
800МКД

Свечено отворање на 47 Мајски оперски вечери / АИДА – Џ. Верди (9.5.2019)

мај 9 @ 8:00 pm - 11:55 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
OPENING AIDA COVER
мај
600МКД

Лучија од Ламермур – Гаетано Доницети (15.5.2019)

мај 15 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР
мај
600МКД

Риголето – Џузепе Верди (18.5.2019)

мај 18 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
RIGOLETO-MK
мај

АНА БОЛEНA – Гаетано Доницети (20.5.2019) – ПРОЕКЦИЈА

мај 20 @ 8:30 am - 10:30 pm
ПЛАТО НА МОБ,
Бул. Гоце Делчев бр.4
Skopje, Macedonia
+ Google Map
АНА БОЛЕНА 2
мај
600МКД

Боеми – Џакомо Пучини (22.5.2019)

мај 22 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
БОЕМИ 2
+ Export Вчитани Настани