Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани › опера

Настани Листа Навигатија

фев
400MКД

„КАВАЛЕРИЈА РУСТИКАНА“ – Пјетро Маскањи (07.02.2018)

февруари 7, 2018 @ 8:00 pm - 9:10 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
web baner
фев
400MKD

„ДОН ЏОВАНИ” – Волфганг Амадеус Моцарт (21.02.2018)

февруари 21, 2018 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
don-giovanii-web
мар
300MKD

„РИГОЛЕТО“ – Џузепе Верди (16.03.2018)

март 16, 2018 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
rigoletto
мар
Слободен влез

„Помеѓу соништа и летови“ – Горан Начевски – ПРЕМИЕРА (30.03.2018)

март 30, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
sonista i letovi
апр
300МКД

„МАДАМ БАТЕРФЛАЈ“ – Џакомо Пучини (03.04.2018)

април 3, 2018 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
madamme butterfly
мај
600МКД

„Боеми“ – Џакомо Пучини (Премиера) – Свечено отворање на 46. Мајски оперски вечери

мај 9, 2018 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Boemi mov
мај
500МКД

„ТОСКА“ – Џакомо Пучини (12.05.2018)

мај 12, 2018 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Tosca MOV
мај
500МКД

„ТУРАНДОТ“ – Џакомо Пучини (19.05.2018)

мај 19, 2018 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Turandot mov
мај
500МКД

„Змејот од Босна“ – Асим Хорозиќ (22.05.2018)

мај 22, 2018 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Zmej MOV
мај
500МКД

“АИДА“ – Џузепе Верди (31.05.2018)

мај 31, 2018 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Aida MOV
+ Export Вчитани Настани