Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани › опера

Настани Листа Навигатија

мар
1200MKД

Тајно моја (ПРЕМИЕРА)- мјузикл во чест на Тоше Проески

март 24, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno_web1

Премиерата и репризата на мјузиклот „Тајно моја“ во чест на Тоше Проески, кои беа закажани за 10 и 21.03.2017 се презакажуваат за 24 (петок) и 26 март (недела)

Дознајте повеќе »
мар
1200MKД

Тајно моја – мјузикл во чест на Тоше Проески (26.03.2017)

март 26, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno_web1

Премиерата и репризата на мјузиклот „Тајно моја“ во чест на Тоше Проески, кои беа закажани за 10 и 21.03.2017 се презакажуваат за 24 (петок) и 26 март (недела),

Дознајте повеќе »
мар
1200МКД

Тајно моја – мјузикл во чест на Тоше Проески (28.03.2017)

март 28, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno_web1

Премиерата и репризата на мјузиклот „Тајно моја“ во чест на Тоше Проески, кои беа закажани за 10 и 21.03.2017 се презакажуваат за 24 (петок) и 26 март (недела),

Дознајте повеќе »
апр
200МКД

Марија Калас – Час (ПРЕМИЕРА) – Теренс Мекнели

април 6, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
Maria Calas
апр
200МКД

„Марија Калас – Час“ – Теренс Мекнели

април 11, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
Maria Calas
апр
300MKD

ТУРАНДОТ – Џакомо Пучини (12.04.2017)

април 12, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TEST TURANDOT

Турандот е опера во три чина од Џакомо Пучини. Напишана по либретото на Џузепе Адами и Ренато Симони.

Дознајте повеќе »
апр
SOLD OUT

Тајно моја – мјузикл во чест на Тоше Проески (19.04.2017)

април 19, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TM_sold out

Мјузиклот „Тајно моја“ е проект во копродукција со фондацијата “Тоше Проески“ во чест на најголемата македонска музичка ѕвезда по повод 10 години од неговата прерана смрт.

Дознајте повеќе »
апр
800MKD

Тајно моја – мјузикл во чест на Тоше Проески (20.04.2017)

април 20, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TM 20ti
апр
600MKD

Тајно моја – мјузикл во чест на Тоше Проески (21.04.2017)

април 21, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TM 21vi
мај
800MKD

ТРАВИЈАТА – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ (ПРЕМИЕРА)

мај 9, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
traviata
+ Export Вчитани Настани