Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Следни Настани

Настани Листа Навигатија

ное
300MKD

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО – П. И. Чајковски (29.11.2017)

ноември 29 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
swan_lake1
дек
300MKD

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО – П. И. Чајковски (02.12.2017)

декември 2 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
swan_lake1
дек
300MKD

НАБУКО – Џузепе Верди (07.12.2017)

декември 7 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
набуко
дек
300MKD

Балетски триптих (14.12.2017)

декември 14 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
web baner букви
дек
300МКД

ТУРАНДОТ – Џакомо Пучини (22.12.2017)

декември 22 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TEST TURANDOT
дек
600MKD

КЛЕОПАТРА – Балет на Василиј Медведев (27.12.2017)

декември 27 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
cleoptara -majski1
+ Export Вчитани Настани