Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Следни Настани

Настани Листа Навигатија

јан
200MKД

„Снежана и 7-те џуџиња“ – Балет за деца

јануари 21 @ 12:00 pm - 2:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
snezana1
јан
400MKD

„Оревокршачка“ – Петар Илич Чајковски

јануари 30 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
orevkrsacka
јан
400MKD

„Оревокршачка“ – Петар Илич Чајковски (31.01.2018)

јануари 31 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
orevkrsacka
фев
400МКД

„Оревокршачка“ – Петар Илич Чајковски (02.02.2018)

февруари 2 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
orevkrsacka
фев
150МКД

ЛА, ЛА, ЛА…! – Балетска претстава

февруари 9 @ 8:00 pm - 9:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
lalala
+ Export Вчитани Настани