Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани

Настани Листа Навигатија

мај

Изложба на оперската примадона – Ана Липша Тофовиќ (15-31.5.2019)

мај 15 @ 7:00 pm - мај 31 @ 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
ana-lipsha
мај
600МКД

Лучија од Ламермур – Гаетано Доницети (15.5.2019)

мај 15 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР
мај
600МКД

Риголето – Џузепе Верди (18.5.2019)

мај 18 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
RIGOLETO-MK
мај

АНА БОЛEНA – Гаетано Доницети (20.5.2019) – ПРОЕКЦИЈА

мај 20 @ 8:30 am - 10:30 pm
ПЛАТО НА МОБ,
Бул. Гоце Делчев бр.4
Skopje, Macedonia
+ Google Map
АНА БОЛЕНА 2
мај
600МКД

Боеми – Џакомо Пучини (22.5.2019)

мај 22 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
БОЕМИ 2
мај
600МКД

Травијата – Џузепе Верди (28.5.2019)

мај 28 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
ТРАВИЈАТА 1
мај
800МКД

Аида – Џузепе Верди (31.5.2019)

мај 31 @ 8:00 pm - 11:55 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
AIDA MK
јун
200МКД

ЛА, ЛА, ЛА…! Балетска претстава (мала сцена 6.6.2019)

јуни 6 @ 9:00 pm - 10:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
lalala
јун

Концерт на млади оперски надежи „Коста Трпков“ (18.06.2019)

јуни 18 @ 8:00 pm - 9:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
01
јун
300MKD

ЛИБЕРТАНГО – Балетска претстава (20.6.2019)

јуни 20 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
libertango_web
+ Export Вчитани Настани