Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани

Настани Листа Навигатија

окт
300MKD

„Боеми“ – Џакомо Пучини (24.10.2018)

октомври 24 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Boemi-web
окт
400MKD

„Лебедово езеро“ – П.И. Чајковски (30.10.2018)

октомври 30 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
lebedovo_web
ное
400MKД

„Лебедово езеро“ – П.И. Чајковски (02.11.2018)

ноември 2 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
lebedovo_web
ное
200MKD

„Марија Калас – Час“ – Теренс Мекнели (04.11.2018, мала сцена на МОБ)

ноември 4 @ 8:00 pm - 10:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
Maria-Cala1s
ное
300МКД

„СЕВИЛСКИОТ БЕРБЕР“ – Џоакино Росини (09.11.2018)

ноември 9 @ 8:00 pm - 10:40 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
sevilski_slika

Дејствието од операта се одвива во Севиља. Розина е млада девојка која е заљубена во грофот Алмавива.

Дознајте повеќе »
ное
400MKД

КЛЕОПАТРА – Балет на Василиј Медведев (14.11.2018)

ноември 14 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
slide-kleopatra
ное
400MKД

КЛЕОПАТРА – Балет на Василиј Медведев (17.11.2018)

ноември 17 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
slide-kleopatra
ное
400МКД

ТРАВИЈАТА – Џузепе Верди (23.11.2018)

ноември 23 @ 8:00 pm - 11:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
traviata-slide
дек

„Севилскиот бербер“ – Џоакино Росини – Гостување на МОБ во Стара Загора, Р. Бугарија

декември 4 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Unnamed Venue,
Stara Zagora, Bulgaria
+ Google Map
sevilski_slika
дек

Гала оперски концерт -Гостување во Гевгелија

декември 12 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Array
+ Google Map
01
+ Export Вчитани Настани