Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани

Настани Листа Навигатија

окт
300MKD

Либертанго (03.10.2018)

октомври 3, 2018 @ 8:00 pm - 9:10 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
libertango_web
окт
300MKD

„КАВАЛЕРИЈА РУСТИКАНА“ – Пјетро Маскањи (10.10.2018)

октомври 10, 2018 @ 8:00 pm - 9:10 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
slider
окт
300MKD

„Дамата со камелии“ – Џузепе Верди (16.10.2018)

октомври 16, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
damata-kamelii
окт
300MKD

„Боеми“ – Џакомо Пучини (24.10.2018)

октомври 24, 2018 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Boemi-web
окт
400MKD

„Лебедово езеро“ – П.И. Чајковски (30.10.2018)

октомври 30, 2018 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
lebedovo_web
ное
400MKД

„Лебедово езеро“ – П.И. Чајковски (02.11.2018)

ноември 2, 2018 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
lebedovo_web
ное
200MKD

„Марија Калас – Час“ – Теренс Мекнели (04.11.2018, мала сцена на МОБ)

ноември 4, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
Maria-Cala1s
ное
300МКД

„СЕВИЛСКИОТ БЕРБЕР“ – Џоакино Росини (09.11.2018)

ноември 9, 2018 @ 8:00 pm - 10:40 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
sevilski_slika

Дејствието од операта се одвива во Севиља. Розина е млада девојка која е заљубена во грофот Алмавива.

Дознајте повеќе »
ное
400MKД

КЛЕОПАТРА – Балет на Василиј Медведев (14.11.2018)

ноември 14, 2018 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
slide-kleopatra
ное
400MKД

КЛЕОПАТРА – Балет на Василиј Медведев (17.11.2018)

ноември 17, 2018 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
slide-kleopatra
+ Export Вчитани Настани