Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани

Настани Листа Навигатија

мар

„JOHN WILLIAMS-SYMPHONY“ (20.03.2018)

март 20 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
williams sypmhony
мар
300MKD

„Жизел“ – Адолф Адам (21.03.2018)

март 21 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
zizel slajd
мар
Слободен влез

„Помеѓу соништа и летови“ – Горан Начевски – ПРЕМИЕРА (30.03.2018)

март 30 @ 8:00 pm - 10:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
sonista i letovi
апр
300МКД

„МАДАМ БАТЕРФЛАЈ“ – Џакомо Пучини (03.04.2018)

април 3 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
madamme butterfly
апр
300MKD

“SOLE E AMORE” – Благој Нацоски (рецитал) 13.04.2018

април 13 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
blagoj-web-final
апр
150MKD

Одбележување на светскиот ден на танцот (29.04.2018, мала сцена на МОБ)

април 29 @ 6:00 pm - 8:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
tanc 29 04
мај

#RetrOpera – Изложба на фотографии и плакати

мај 9 @ 7:00 pm - мај 31 @ 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Web Event OFF 9
мај

Васе Урдин – изложба на скулптури

мај 9 @ 7:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Web Event OFF 7
мај
600МКД

„Боеми“ – Џакомо Пучини (Премиера) – Свечено отворање на 46. Мајски оперски вечери

мај 9 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Boemi mov
мај

Вечер со Аки Нуредини – промоција на книга и концерт

мај 10 @ 8:00 pm - 9:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
Web Event OFF 11
+ Export Вчитани Настани