Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани

Настани Листа Навигатија

јул
300МКД

ЛА, ЛА, ЛА… (гостување на Охридско лето 2017)

јули 14, 2017 @ 8:30 pm - 9:30 pm
Долни Сарај – Охрид,
Macedonia
+ Google Map
lalala
јул

Црвената соба – Игор Киров (гостување во Сплит)

јули 19, 2017 @ 9:00 pm - 10:00 pm
Unnamed Venue,
Split, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
red room
сеп
SOLD OUT

КЛЕОПАТРА – Балет на Василиј Медведев (27.09.2017)

септември 27, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
cleoptara -majski1
окт
300MKD

ТОСКА – Џакомо Пучини (06.10.2017)

октомври 6, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TOSCA-web
окт
300MKD

Балетски триптих – ПРЕМИЕРА (18.10.2017)

октомври 18, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
web baner букви
окт
300MKD

Балетски триптих (24.10.2017)

октомври 24, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
web baner букви
окт
300MKD

Кавалерија рустикана – Пјетро Маскaњи (ПРЕМИЕРА -31.10.2017)

октомври 31, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
web baner

„70 години Македонска опера“

Дознајте повеќе »
ное
300MKD

КАВАЛЕРИЈА РУСТИКАНА – ПЈЕТРО МАСКAЊИ (03.11.2017)

ноември 3, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
web baner

Претставата е во рамките на есенски музички свечености

Дознајте повеќе »
ное
РАСПРОДАДЕНО

ОПЕРАТА НА ШУМСКИТЕ ЖИВОТНИ (оперска претстава за деца – 05.11.2017, 13:00ч)

ноември 5, 2017 @ 1:00 pm - 2:00 pm
МОБ – Мала Сцена,
Бул. Гоце Делчев бр. 4
Скопје, Macedonia
+ Google Map
shumskite zivotni
ное
300MKD

Дон Кихот – Лудвиг Минкус (09.11.2017)

ноември 9, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
don-kihot
+ Export Вчитани Настани