Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Минати Настани

Настани Листа Навигатија

апр
800MKD

Тајно моја – мјузикл во чест на Тоше Проески (20.04.2017)

април 20, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TM 20ti
апр
600MKD

Тајно моја – мјузикл во чест на Тоше Проески (21.04.2017)

април 21, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
TM 21vi
апр
300MKD

ОПЕРА ГАЛА – 70 години Македонска опера

април 26, 2017 @ 8:00 pm - 10:30 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
OPERA GALA-WEB
апр
300МКД

ДОН КИХОТ – Лудвиг Минкус

април 27, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
DON-Kihot-WEB1
мај
800MKD

ТРАВИЈАТА – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ (ПРЕМИЕРА)

мај 9, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
traviata
мај
400MKD

НА ПАТ – Ј.С. Бах – Балетска претстава на Игор Киров (10.05.2017)

мај 10, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
na pat
мај
800MKD

ТРАВИЈАТА – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ (11.05.2017)

мај 11, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
traviata
мај
400MKD

СЕВИЛСКИОТ БЕРБЕР – Џоакино Росини (13.05.2017)

мај 13, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
sevilski_web
мај
400МКД

ЈОВ-Опера-реквием (14.05.2017)

мај 14, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
jov
мај
400MKD

ТАЈНО МОЈА – Мјузикл во чест на Тоше Проески (16.05.2017)

мај 16, 2017 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
tajno-moja1
+ Export Вчитани Настани