Почитувани

Дирекцијата на Балет Ве известува дека аудицијата за Интерниот оглас бр. 1/2019, за унапредување на работни места од категорија А, ќе биде на 7.6.2019 (петок) со почеток во 10 часот во големата балетска сала на НУ Национална опера и балет.