Loading Настани
Барај Настани

Event Views Navigation

Следни Настани

Настани Листа Навигатија

мај
800МКД

Свечено отворање на 47 Мајски оперски вечери / АИДА – Џ. Верди (9.5.2019)

мај 9 @ 8:00 pm - 11:55 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
OPENING AIDA COVER
мај
600МКД

Лебедово езеро – П. И. Чајковски (12.5.2019)

мај 12 @ 8:00 pm - 10:45 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
lebedovo MK
мај
600МКД

Лучија од Ламермур – Гаетано Доницети (15.5.2019)

мај 15 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР
мај
600МКД

Риголето – Џузепе Верди (18.5.2019)

мај 18 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
RIGOLETO-MK
мај

АНА БОЛEНA – Гаетано Доницети (20.5.2019)

мај 20 @ 8:30 am - 10:30 pm
ПЛАТО НА МОБ,
Бул. Гоце Делчев бр.4
Skopje, Macedonia
+ Google Map
АНА БОЛЕНА 2
мај
600МКД

Боеми – Џакомо Пучини (22.5.2019)

мај 22 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
БОЕМИ 2
мај
600МКД

Травијата – Џузепе Верди (28.5.2019)

мај 28 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
ТРАВИЈАТА 1
мај
800МКД

Аида – Џузепе Верди (31.5.2019)

мај 31 @ 8:00 pm - 11:55 pm
Македонска опера и балет,
бул. Гоце Делчев бр.4
Скопје, Скопје 1000 Macedonia
+ Google Map
AIDA MK
+ Export Вчитани Настани